Jelenlegi hely

Közbeszerzési pályázati tanácsadás ajánlattevőknek

Célkitűzésünk, hogy meglévő partnereinkhez, valamint a vállalati szféra minél több szereplőjéhez eljuttassuk azon pályázati kiírásokat, melyek a sikeres részvételt követően garantált bevételt eredményeznek a vállalatoknak. Célunk, hogy minél több ajánlattevőt támogassunk az eljárásokon való részvételben, valamint a sikeres ajánlattétel érdekében, melyek szigorú jogszabályi előírások mentén zajlanak. A 2015 második felében hatályba lépő új közbeszerzési törvény szabályozottabbá válik, mely új lehetőségeket teremt az ajánlattevők részére, elősegíti a kis- és közepes vállalkozások közbeszerzési eljárásokba való bekapcsolódását.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Személyre szabott pályázatfigyelés

A vállalkozást érintő pályázatok rendszeres figyelése, továbbításuk ügyfelünk felé.

RÉSZVÉTELI JELENTKEZÉS ÉS AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ LEKTORÁLÁSA, KORREKCIÓS JAVASLAT

Közbeszerzési pályázati kiírásra összeállított ajánlat közbeszerzési tartalmi és formai ellenőrzése, az esetleges korrekciókra történő figyelemfelhívás.

Részvételi jelentkezés és ajánlati dokumentáció lektorálása, korrekciós javaslat közbeszerzési tanácsadásSAL

Közbeszerzési pályázatra összeállított ajánlat, részvételi jelentkezés közbeszerzési tartalmi és formai ellenőrzése, az esetleges korrekciókra történő figyelemfelhívás, közbeszerzési tanácsadási tevékenység.

Eseti tanácsadás

Közbeszerzési tanácsadási tevékenység az eljáráson való részvétel, valamint a sikeres ajánlattétel érdekében, a közbeszerzési törvény változásából fakadó értelmezési nehézségekben való segítségnyújtás.

Komplex szolgáltatás

  • Pályázatok rendszeres figyelése és továbbítása ügyfelünk felé.
  • Konzultáció a releváns pályázati kiírások kapcsán, a közbeszerzési eljárásban való részvételhez szükséges előzetes tanácsadás, részvételi feltételek ismertetése és azok meglétének ellenőrzése, ajánlattevő indulásának támogatása a lehetőségek feltárásával, egyéb alternatívák ismertetése, amennyiben az alkalmassági feltételeknek való megfelelés nem teljes.
  • Részvételi jelentkezés és közbeszerzési ajánlat tartalmi és formai összeállítása és benyújtása.
  • Elektronikus árlejtés során segítségnyújtás, meghatalmazás szerint ajánlattétel lebonyolítása.
  • Ajánlattevő támogatása a közbeszerzési eljárás során, előzetes vitarendezés, kiegészítő tájékoztatás kérése a felhívás egyértelműsítése érdekében.
  • Hiánypótlási felhívásra benyújtandó dokumentum összeállítása.
  • A pályázat értékelési folyamatának figyelemmel kísérése.
  • Ajánlatkérő által hozott érvénytelenséget, alkalmatlanságot kimondó döntések értelmezése, szükség esetén jogorvoslati eljárás megindításához tanácsadás.

Kontakt:

Telefonszámaink: +36 1/235-3010, +36 1/235-3090

Sutus-Nagy Anett pályázati tanácsadó, közbeszerzési specialista office[at]bdo[dot]hu